Saturday, 15 March 2014

ceciter sikit~

Assalamualaikum semua yg sudi  membaca..dah lma aku x update blog nie..busy memanjang mcm lah aku nie keja dgn PM...kononya..(~.~)..padahal aku bru ja balik holiday kt kl.haihh asyik2 p kL xda tempat lain ke aku nk pegi..pegi NZ ke HK ke LA ke NY ke..(in my dream je lah)..apapun aku tetap menaruh harap utk sampai ke sana jgk one day.apapun ke Mekah dlu lah..amin..
Baru2 nie 1 dunia gempar lebih2 lg malaysia bila dpt berita pesawat Malaysia Airlines MH 370 hilang dari radar..aku pn turut rasa simpati dgn berita ni.semoga usaha mencari yg melibat kn banyak negara ni membuahkan hasil yg positif..kpd family mangsa banyak2 kan lah berdoa dan bersabar..smoga Allah mempermudahkan usaha mencari MH370..maybe ni salah satu dugaan ujian akhir zaman..bila dah diuji sebegini ramai yg kmbli berdoa dan mengingati Allah SWT..
Ya Allah permudahkanlah usaha mencari pesawat MH370 ni..amin..semoga keluarga mangsa masih diberi peluang utk bertemu kembali dlm keadaan yg baik..amin..
Aku pun terasa sebak jgk sbbnya aku pn dapat rasa apa yg mereka rasa kebetulan plk dlm minngu kejadian tu aku pn naik flight balik kedah jgk..sama2 lah kita doakan keselamatan mereka yg sdg diuji..

Okay stop cerita yg sedih sat..skrg ni fokus kat crita yg mendebarkan..hmm bg bdk2 yg nak amik result SPM 2013 aje lah..dah x lma dah nk keluar..xtaw la nk buat reaksi apa bila pegang result nti...semoga aku ,wawa and kwn2 yg ku kasihi ,rakan2 seperjuangan mendapat flying colours dlm SPM 2013~amin..
ok lah sampai sini sahaja dan bertemu lagi di msa akan datang..
maybe selepas ni lama plk nk update sbbnya aku dh nk pegi PLKN dah...
BERKHIDMAT UNTUK NEGARA..
bye3~

1 comment:

  1. Mh 370 belum jumpa so kita masih boleh mendoakan mereka ..
    Kata balik cuti dari KL..boleh la share kat sini untuk di baca :D

    ReplyDelete