Sunday, 23 February 2014

CERITA WAWA

Hai hai.. :D ni first time wawa buka blog niy.anyway,thanks to mira yang bersusah payah create blog niy.hmm,mmndangkan mira dah buat intro pasal kami,wawa taktau nak tulis apa kat sini.. :) hmm,nak tulis apa ek? ok lah,wawa tulis ni actually khas untuk mira.wawa nak cerita sikit pasal wawa masa berjauhan(jauh la sangat kan..hehe..) dengan mira.

 Emm..actually,wawa memang rapat dengan mira masa menengah rendah.Tapi,since kami dah masuk menengah atas niy,wawa rasa mcm lagi renggang dengan mira.Entah la..Bila mesej or otp dengan mira jer,msti rasa kekok.Mira pun selalu cerita pasal kawan-kawan dia kat sekolah baru.Jeles? of course la jeles..hahah..Day by day,wawa rasa mcm mira dah tak suka kwn dengan wawa.entah..Mira cakap,dia tak pernah pun rasa macam tu.maybe sebab wawa tension bila ada kawan wawa kat ASTECH cakap wawa niy kadang2 annoying.huhu..is that true?Tak apa..wawa terima.ya,terima tapi tak ikhlas..hihi.Wawa tension bila wawa betul-betul rasa mira pun macam kawan wawa tu.'dia benci aku ke sekarang ni?' that's what i thought.Wawa keep telling myself that mira hates me.Perkara ni berlanjutan sampai la habis SPM.lepas habis exam,kami contact balik.Lepas tu semua masalah settle.. 

 Yang jadi problem selama ni wawa sendiri sebenarnya.Fikir bukan-bukan.Tak bincang dulu dengan mira.Jadi,apa-apa pun lepas ni kenalah bicang dulu..Bila dah bincang sendiri dengan mira,baru lah wawa tau yang selama niy mira pun rasa kekok bila kami jumpa or otp..hehe..setakat tu saja kot..hehe..lepas ni nak keluar makan eskrem lagi lah..haha :D BABAI U OLLS..

 BY : Admin WAWA

No comments:

Post a Comment